onsdag den 27. juli 2011

Kort og stempler..

Jeg har efterhånden en hel del stempler, men er ikke så god til at få dem brugt - jeg kan bare ikke lade være med købe dem - de er bare så flotte.
Men jeg har vist en del at lære, kan jeg se, når jeg kigger rundt på andre blogge..jeg er målløs over alle de ideer folk sidder inde med.Hvorfor kan jeg ikke skrive kommentarer..?
Hver gang jeg skriver en kommentar, bliver jeg omdirigeret til login. Når jeg så logger ind, kommer jeg tilbage til kommentaren som anonym. Trykker jeg send, bliver jeg igen omdirigeret til login - og sådan bliver det ved og ved....

3 kommentarer:

 1. Lækkert kort, du har lavet.
  Prøv at fjerne fluebenet fra forbliv logget ind.. det har jeg gjort og det hjalp ; )

  SvarSlet
 2. Hvor er det flot det kort du har lavet. Jeg lider af det samme som dig så... Jeg er også helt vild med stempler, men jeg kan ikke få dem brugt. Nu har jeg købt et par ProMarkers i ferien, så nu vil jeg prøve at lære at farvelægge dem. Det er så flot, når de andre gør det, men jeg ved ikke om jeg har tålmodighed til det.
  Jeg forsøgte for et stykke tid siden, at besvare din kommentar på min blog, men jeg ved ikke om det lykkedes. Men ja jeg syr selv alle kort i hånden. Det er så hyggeligt når vi sidder foran fjernsynet eller når vi er ude og køre lange ture... :-)

  SvarSlet
 3. Flot kort Hanne. Her har du da rigtig brugt dine stempler. Gode farver.
  Håber vi ses til Kreativ dag d, 21. august 2011

  SvarSlet